logo athene consult 

Het Performance Management Boek

 

ATHENE CONSULT

PERFORMANCE MANAGEMENT AND DECISION-MAKING THOUGHT LEADERSHIP

 

 

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.”

 CHARLES DARWIN

40,00 € stuk
+

Strategisch Performance Management: Hoe beginnen we daar nu aan?

Zowat alle handboeken Strategisch Management zien strategie als een bewust proces van idee tot plan tot realisatie en (bij)sturing. Dit laat vermoeden dat het maken van een schitterend plan en dito ontwerp, de sleutel tot wederkerend succes is. Maar is dat wel zo? Wordt het handvol ondernemingen dat steeds als voorbeeld hiervan geciteerd wordt, niet te veel pas aangehaald wanneer ze reeds succes hebben en vervolgens beter plannen en zich organiseren om herhaaldelijk succes te boeken. Zijn bedrijven succesvol omwille van hun strategie of vinden we de strategie van succesvolle bedrijven per definitie goed, omdat ze goede resultaten oplevert? Wat is hier nu oorzaak en wat is het gevolg? En in welke mate kan Performance Management hierin dan een daadwerkelijke onderscheidende capaciteit zijn?

45,00 € stuk
+

Systemisch Performance Management

De laatste jaren wilden bedrijven zichzelf naar het hoogste niveau tillen met louter technische oplossingen. Nochtans zijn goed ontwikkelde technische systemen slechts een begin: de menselijke factor maakt het verschil tussen falen en lukken. Daarom biedt Systemisch Performance Management handvatten voor een fundamenteel nieuwe manier van werken. Het boek bespreekt en analyseert ook de minder tastbare, maar cruciale bouwstenen van succesvol Performance Management. Voor managers die meer willen dan een leuke Performance Management-software implementeren.

40,00 € stuk
+

Best Practices in Performance Management

Slagen we er wel in om onze business te ondersteunen bij het nemen van cruciale beleidsbeslissingen? Geven we wel de juiste antwoorden op de belangrijkste beleidsvragen? Zijn onze Performance Management-projecten er wel in geslaagd om de hoge verwachtingen op het vlak van kwantitatieve beleidsondersteuning in te lossen? Best Practices in Performance Management biedt aan de hand van heel wat spraakmakende voorbeelden en casestudy’s een boeiend overzicht van de uitdagingen, de creatieve oplossingen en de effectieve implementaties van Performance Management. En uit de praktijk blijkt dat ze echt het verschil gemaakt hebben.

40,00 € stuk
+

Performance Management

Wordt uw bedrijf ook bedolven onder een vloedgolf van data? Bent u op zoek naar een efficiëntere manier om uw bedrijfsstrategie om te zetten in de praktijk? Heeft uw bedrijf een gebrek aan operationele verklaringen voor financiële resultaten? Dan heeft uw organisatie duidelijk nood aan een kwantitatieve beleidsondersteuning. Dit boek geeft inzicht in de samenhang van methoden om, op basis van bedrijfs- en marktgegevens, tot proactieve inzichten te komen bij de realisatie van de bedrijfsstrategie. De fundamenten van Performance Management komt u hier te weten.